GODA HÄLSAN STAFFANSTORP

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är ett av dem. Statusen för GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är att Bolaget är aktivt.

GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är ett Enskild firma och skapades 1992-05-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GODA HÄLSAN STAFFANSTORP ska trivas.

GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med diabetes- och hälsoprodukter samt teknisk utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är GODA HÄLSAN STAFFANSTORP och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med GODA HÄLSAN STAFFANSTORP så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-253911.

.

De som är på något sätt har med GODA HÄLSAN STAFFANSTORP är ASTERMARK, BIRGITTA CATHRINE som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, ASTERMARK, HANS-GÖRAN KRISTER som är född 1957 och har titeln Prokurist, .

GODA HÄLSAN STAFFANSTORP har 600727-XXXX som sitt organisationsnummer.