Staffanstorps Limousinetjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Staffanstorps Limousinetjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Staffanstorps Limousinetjänst är ett av dem. Statusen för Staffanstorps Limousinetjänst är att Bolaget är aktivt.

Staffanstorps Limousinetjänst är ett Enskild firma och skapades 1994-05-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Staffanstorps Limousinetjänst ska trivas.

Staffanstorps Limousinetjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Limousinkörning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staffanstorps Limousinetjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Staffanstorps Limousinetjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Staffanstorps Limousinetjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-46157.

.

De som är på något sätt har med Staffanstorps Limousinetjänst är Åkesson Nettestad, Lars Sylve Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Staffanstorps Limousinetjänst har 601128-XXXX som sitt organisationsnummer.