NIMOX agenturer

Skåne län

Information

621108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NIMOX agenturer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NIMOX agenturer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som NIMOX agenturer finns i.

NIMOX agenturer har varit registrerat sedan 2003-11-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för NIMOX agenturer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

NIMOX agenturer är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för NIMOX agenturer är följande:

Vill ni komma i kontakt med NIMOX agenturer så kan ni göra det på telefon genom 046-252284 eller genom brev på följande adress:

Handel med kläder gentemot detaljister.

Det finns olika personer som har en koppling med NIMOX agenturer och det är Åxman, Mats Peter som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,