Knebworth Language Services

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Enskild firma som heter Knebworth Language Services. Det finns flera företag som liknar Knebworth Language Services i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Knebworth Language Services är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-05-23 så har Knebworth Language Services varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Knebworth Language Services och det finns fler företag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Knebworth Language Services så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Knebworth Language Services så kan ni göra det på 046-258508.

Språkutbildning riktad till företag, privatpersoner, organisationer och föreningar samt översättning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ellis, Maria Isabel Rose som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Knebworth Language Services har 621223-XXXX som sitt organisationsnummer.