Sunda Spa & Hudvård i Hjärup

Skåne län

Information

Sunda Spa & Hudvård i Hjärup hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Sunda Spa & Hudvård i Hjärup finns. I Staffanstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Sunda Spa & Hudvård i Hjärup tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sunda Spa & Hudvård i Hjärup har haft sedan 2003-01-13. Sunda Spa & Hudvård i Hjärup har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sunda Spa & Hudvård i Hjärup så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0709-946027.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Sunda Spa & Hudvård i Hjärup har idag 630411-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sunda Spa & Hudvård i Hjärup

Dans och träningstudio med friskvård och hälsa, massage och spa behandlingar, spinning, aerobics, dans, barngympa och cheerleading verksamhet. Försäljning av spa produkter, vattenflaskor, handdukar, sadelskydd, kläder, drycker, näringstillsatser och hälsoprodukter.

I Sunda Spa & Hudvård i Hjärup så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Perchun, Petra Eva-Marie som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .