Skåne Hyr och Bygg konsult

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Enskild firma som heter Skåne Hyr och Bygg konsult. Det finns flera bolag som liknar Skåne Hyr och Bygg konsult i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Skåne Hyr och Bygg konsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-01-29 så har Skåne Hyr och Bygg konsult varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Skåne Hyr och Bygg konsult och det finns fler bolag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Skåne Hyr och Bygg konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skåne Hyr och Bygg konsult så kan ni göra det på 040-463135.

Lokaluthyrning samt konsultverksamhet inom bygg-, mark- och anläggningsentreprenad samt förvaltning av fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Joakim Måns Olof Vallgården som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Skåne Hyr och Bygg konsult har 630601-XXXX som sitt organisationsnummer.