MC-Depån Marco

Skåne län

Information

631018-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MC-Depån Marco. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MC-Depån Marco är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som MC-Depån Marco finns i.

MC-Depån Marco har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MC-Depån Marco så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

MC-Depån Marco är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för MC-Depån Marco är följande:

Vill ni komma i kontakt med MC-Depån Marco så kan ni göra det på telefon genom 046-253738 eller genom brev på följande adress:

Handel med MC-tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med MC-Depån Marco och det är Rosendahl, Hans Åke Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,