Dentz Måleri

Skåne län

Information

640716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dentz Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dentz Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Dentz Måleri finns i.

Dentz Måleri har varit registrerat sedan 2002-10-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dentz Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Dentz Måleri är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Dentz Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dentz Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-7870608 eller genom brev på följande adress:

Målning och tapetsering.

Det finns olika personer som har en koppling med Dentz Måleri och det är Dentz, Alf Johnny som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,