PL - Service i Skåne

Skåne län

Information

641002-XXXX är organisationsnummer för företaget PL - Service i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PL - Service i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som PL - Service i Skåne finns i.

PL - Service i Skåne har varit registrerat sedan 2006-05-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PL - Service i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

PL - Service i Skåne är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för PL - Service i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med PL - Service i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 070-2664160 eller genom brev på följande adress:

Leverera tjänster inom: byggsektorn, bilverkstad för enklare reparationer påfordonsmaskiner i tex. bilar, traktorer samt som bildbyrå genom att erbjuda marknaden fotograftjänst- försäljning av bilder-foto.

Det finns olika personer som har en koppling med PL - Service i Skåne och det är Larsson, Paul Egert som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,