Ingemar Perssons Åkeri i Esarp

Skåne län

Information

641108-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingemar Perssons Åkeri i Esarp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingemar Perssons Åkeri i Esarp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Ingemar Perssons Åkeri i Esarp finns i.

Ingemar Perssons Åkeri i Esarp har varit registrerat sedan 1997-08-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingemar Perssons Åkeri i Esarp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ingemar Perssons Åkeri i Esarp är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Ingemar Perssons Åkeri i Esarp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingemar Perssons Åkeri i Esarp så kan ni göra det på telefon genom 070-5812451 eller genom brev på följande adress:

Lastbilstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingemar Perssons Åkeri i Esarp och det är Persson, Jan Ingemar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,