Sydgolv Ingemar Nilsson

Skåne län

Information

650331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sydgolv Ingemar Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydgolv Ingemar Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Sydgolv Ingemar Nilsson finns i.

Sydgolv Ingemar Nilsson har varit registrerat sedan 1983-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydgolv Ingemar Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Sydgolv Ingemar Nilsson är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Sydgolv Ingemar Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sydgolv Ingemar Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 040-445114 eller genom brev på följande adress:

Målerireparationer och fastighetsservice samt där- med förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Sydgolv Ingemar Nilsson och det är Nilsson, Sven Ingemar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,