Blikka inredning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Blikka inredning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Blikka inredning är ett av dem. Statusen för Blikka inredning är att Bolaget är aktivt.

Blikka inredning är ett Enskild firma och skapades 2007-03-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Blikka inredning ska trivas.

Blikka inredning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult och handelsföretag inom facilitet, hem- och företagsinredning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blikka inredning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15.

Idag är Blikka inredning och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Blikka inredning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461272.

.

De som är på något sätt har med Blikka inredning är Johansson, Knut Håkan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blikka inredning har 660528-XXXX som sitt organisationsnummer.