Specialist Fotvård - Anette Sternbo

Skåne län

Information

661121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Specialist Fotvård - Anette Sternbo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Specialist Fotvård - Anette Sternbo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Specialist Fotvård - Anette Sternbo finns i.

Specialist Fotvård - Anette Sternbo har varit registrerat sedan 2005-08-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Specialist Fotvård - Anette Sternbo så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Specialist Fotvård - Anette Sternbo är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Specialist Fotvård - Anette Sternbo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Specialist Fotvård - Anette Sternbo så kan ni göra det på telefon genom 073-6248680 eller genom brev på följande adress:

Fotvårds specialistbehandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Specialist Fotvård - Anette Sternbo och det är Sternbo Nord, Anette som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,