Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp

Skåne län

Information

Spa och massagebehandlingar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp vars bolagstyp är Enskild firma.

I Staffanstorp så är Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2007-04-23 så skapades Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp och bolaget är har F-skattsedel Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp har haft det sedan 2007-06-07.

Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

670210-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp så går det att nå dem via telefon på 046-253015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lugn och Harmoni Massage och Spabehandlingar i Staffanstorp är Franzén, Anna Marie Liselotte som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .