agera, form och design

Skåne län

Information

agera, form och design är ett bolag som finns i Staffanstorp. I agera, form och design finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Anders Jonas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med agera, form och design så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå agera, form och design på telefon 070-8473731.

Design, formgivning och produktion av grafiskt material för konventionell media och internet, samt även producera mässmontrar, skyltar. konsultverksamhet inom grafiska branschen. inköp och försäljning av grafiska förnödenheter. företagsprofilering. present- och reklamtryck. produktion av periodiska tidskrifter för föreningar.

Idag är agera, form och design av bolagstypen Enskild firma.

agera, form och design är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

agera, form och design innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-27 och agera, form och design är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för agera, form och design så är det följande:

agera, form och design har 670630-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.