Page i Staffanstorp

Skåne län

Information

680612-XXXX är organisationsnummer för företaget Page i Staffanstorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Page i Staffanstorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Page i Staffanstorp finns i.

Page i Staffanstorp har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Page i Staffanstorp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Page i Staffanstorp är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Page i Staffanstorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Page i Staffanstorp så kan ni göra det på telefon genom 046-250130 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong med förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Page i Staffanstorp och det är Prahl, Inger Anette som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,