FJS Communications

Skåne län

Information

Handel med varor och tjänster inom datakommunikation, informationssäkerhet och proggramvaror. Handel med konsument- inriktade produkter inom kosmetik och hudvård, även import av i första hand smink, accessoarer, speglar samt export av smink, accessoarer (speglar), programvaror och tjänster inom marknads- föring. Handel med finansiella instrument.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FJS Communications vars bolagstyp är Enskild firma.

I Staffanstorp så är FJS Communications ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2008-02-25 så skapades FJS Communications och bolaget är har F-skattsedel FJS Communications har haft det sedan 2009-12-03.

FJS Communications är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-12-03

690521-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är FJS Communications och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med FJS Communications så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom FJS Communications är Sjödin, Fredrik Jonas Chris som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .