MLC Electronics

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och MLC Electronics är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MLC Electronics är ett av dem. Statusen för MLC Electronics är att Bolaget är aktivt.

MLC Electronics är ett Enskild firma och skapades 1997-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MLC Electronics ska trivas.

MLC Electronics är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom elektronik och mekanik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MLC Electronics är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är MLC Electronics och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med MLC Electronics så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-253139.

.

De som är på något sätt har med MLC Electronics är Brandt, Bengt Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MLC Electronics har 700114-XXXX som sitt organisationsnummer.