J. Lundström Shopen

Skåne län

Information

700301-XXXX är organisationsnummer för företaget J. Lundström Shopen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Lundström Shopen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som J. Lundström Shopen finns i.

J. Lundström Shopen har varit registrerat sedan 2007-09-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Lundström Shopen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

J. Lundström Shopen är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för J. Lundström Shopen är följande:

Vill ni komma i kontakt med J. Lundström Shopen så kan ni göra det på telefon genom 070-9816062 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av radiostyrda minimodeller, byggmodeller samt tillbehör till dessa. Försäljning av kläder, skor, djur, djurtillbehör, hushållsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Lundström Shopen och det är Lundström, Jonas Mårten som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,