PolySwede

Skåne län

Information

700402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PolySwede. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PolySwede är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som PolySwede finns i.

PolySwede har varit registrerat sedan 2009-09-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för PolySwede så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-10.

PolySwede är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för PolySwede är följande:

Vill ni komma i kontakt med PolySwede så kan ni göra det på telefon genom 040-445159 eller genom brev på följande adress:

Legotillverkning av plastdetaljer i formspruta, Lantbruk, Entreprenad med minigrävare, Uthyrning av maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med PolySwede och det är Wall, Kent Peter Klas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,