Grevie Fastighetsservice

Skåne län

Information

700407-XXXX är organisationsnummer för företaget Grevie Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grevie Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Grevie Fastighetsservice finns i.

Grevie Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2004-10-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grevie Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Grevie Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Grevie Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grevie Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-7738664 eller genom brev på följande adress:

Installation av köksinredningar samt byggarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grevie Fastighetsservice och det är Olsson, Paul Åke som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,