KAMELEONTEN

Skåne län

Information

KAMELEONTEN hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där KAMELEONTEN finns. I Staffanstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. KAMELEONTEN tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KAMELEONTEN har haft sedan 1994-01-01. KAMELEONTEN har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KAMELEONTEN så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-252231.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

KAMELEONTEN har idag 710103-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KAMELEONTEN

Reklam, städning, fastighetsskötsel, uppfinningar och produktutveckling som avser uppfödning av uppfinningar till färdigprodukt. Ritning av uppfinning till patentsökning till arbetet att framställa produkten och att få ut den på marknaden.

I KAMELEONTEN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levén, Anna Maria Viktoria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .