Bostadsrättsföreningen Nevishög

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Nevishög är ett företag som finns i Staffanstorp. I Bostadsrättsföreningen Nevishög finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Håkan Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Kvist, Göte Elvir som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Sten Yngve som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Gunnar Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Lisa Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterborg, Gustaf Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotLindblad, Hans Peter Gustaf som är född 1963 och har titeln Suppleant, von Schéele, Ernst Richard Carl W som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lundquist, Gunnar Fredrik som är född 1977 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Nevishög så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Nevishög på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Nevishög av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Nevishög är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Nevishög innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Bostadsrättsföreningen Nevishög är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Nevishög så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gustavsson, Håkan Jan-Olof i förening med en av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Nevishög har 716439-0283 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.