Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup

Skåne län

Information

716439-6504 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Staffanstorp som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup finns i.

Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup har varit registrerat sedan 1992-10-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup så kan ni göra det på telefon genom 046-300203 eller genom brev på följande adress:
Terminsv. 3, 245 64, Hjärup

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende samt lokaler åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Upplåtelse omfattar även mark som ligger i anslutning till medlemmens lägenhet. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Freja, Hjärup och det är Fagerberg, Hans Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelin, Paul Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Peter Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherstein, Sten Rick Kenneth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Sven-Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildesjö, Lars Börje Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant