WKF Försäljning

Skåne län

Information

720627-XXXX är organisationsnummer för företaget WKF Försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WKF Försäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som WKF Försäljning finns i.

WKF Försäljning har varit registrerat sedan 2006-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för WKF Försäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

WKF Försäljning är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för WKF Försäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med WKF Försäljning så kan ni göra det på telefon genom 073-9150216 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom public affairs.

Det finns olika personer som har en koppling med WKF Försäljning och det är Westman, Erik Karl Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,