Kreativitetsfabriken

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Kreativitetsfabriken är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kreativitetsfabriken är ett av dem. Statusen för Kreativitetsfabriken är att Bolaget är aktivt.

Kreativitetsfabriken är ett Enskild firma och skapades 2007-06-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kreativitetsfabriken ska trivas.

Kreativitetsfabriken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet avseende företagsorganisation och information. Teambuilding, pedagogiskt personlighetsutvecklande verksamhet samt underhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kreativitetsfabriken är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Kreativitetsfabriken och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Kreativitetsfabriken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-254032.

.

De som är på något sätt har med Kreativitetsfabriken är Djurfeldt, Hans Göran Tomas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kreativitetsfabriken har 741216-XXXX som sitt organisationsnummer.