Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening

Skåne län

Information

769610-0929 är organisationsnummer för bolaget Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Staffanstorp som är den kommunen som Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening finns i.

Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2003-10-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 073-0542871 eller genom brev på följande adress:
Nevisborg 25, 245 45, Staffanstorp

Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande barngruppsverksamhet och förskolemiljö som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse.

Det finns olika personer som har en koppling med Personalkooperativet Solstrålens förskola i Staffanstorp Ekonomisk förening och det är Forsgren, Karin Ulrika som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mauritsson, Åsa Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Orwén, Pernilla Malin Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,