D & B Städkompaniet

Skåne län

Information

770427-XXXX är organisationsnummer för verksamheten D & B Städkompaniet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D & B Städkompaniet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som D & B Städkompaniet finns i.

D & B Städkompaniet har varit registrerat sedan 2007-06-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för D & B Städkompaniet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

D & B Städkompaniet är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för D & B Städkompaniet är följande:

Vill ni komma i kontakt med D & B Städkompaniet så kan ni göra det på telefon genom 070-1900910 eller genom brev på följande adress:

Städfirma.

Det finns olika personer som har en koppling med D & B Städkompaniet och det är Bochis, Doina Violeta som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,