Software Engineering Associates Oeresund

Skåne län

Information

791109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Software Engineering Associates Oeresund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Software Engineering Associates Oeresund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Software Engineering Associates Oeresund finns i.

Software Engineering Associates Oeresund har varit registrerat sedan 2004-03-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Software Engineering Associates Oeresund så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Software Engineering Associates Oeresund är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Software Engineering Associates Oeresund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Software Engineering Associates Oeresund så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom IT såsom installation, inköp, försäljning, programmering, utbildning och projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Software Engineering Associates Oeresund och det är Ekström, Dan Anders som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,