Serflex

Skåne län

Information

840621-XXXX är organisationsnummer för bolaget Serflex. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Serflex är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Serflex finns i.

Serflex har varit registrerat sedan 2003-03-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Serflex så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Serflex är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Serflex är följande:

Vill ni komma i kontakt med Serflex så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Under ledorden service och flexibilitet skall företaget bedriva en verksamhet som syftar till att underlätta för butiker och andra företag. Det kan tex gälla uppackning av varor, vissa administrativa rutiner, budkörning, delaktighet i reklamprocessen. Företaget skall inom sin ordinarie verksamhet även kunna erbjuda inhyrnig av personal för kortare och längre uppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Serflex och det är Petersson, Carl Jonas som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, Petersson, Karin Elisabet som är född 1952 och har titeln Prokurist,