CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST

Skåne län

Information

CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-06-19. Men sedan 1999-01-01 så har CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grevie 1, 245 91, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-257294.

Staffanstorp arbetar för att bolag som CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST. Det finns flera bolag i Skåne län.

Handel med metallkonstruktioner i bolag

Firmatecknare för CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST och det är följande personer, SANDQVIST, CLAES-GÖRAN ALGOT som är född 1944 och har titeln Bolagsman, SANDQVIST, KARIN ELISABETH som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för CE-GE PRODUKTER, CLAES-GÖRAN OCH KARIN SANDQVIST är 916437-2790.