ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Staffanstorp. I ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är FRITHIOF, ANDERS CLAES GÖSTA som är född 1948 och har titeln Bolagsman, FRITHIOF, EVA INGER MARIANNE som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG på telefon 046-255631.

Byggnadsverksamhet i bolag. Hantverk (keramik), blomsterdesign, inredning.

Idag är ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG så är det följande:
; ANDERS FRITHIOF ENSAM

ANDERS FRITHIOF BYGGNADSFIRMA HANDELSBOLAG har 916437-6098 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.