SOFTPRICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SOFTPRICE HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där SOFTPRICE HANDELSBOLAG finns. I Staffanstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. SOFTPRICE HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SOFTPRICE HANDELSBOLAG har haft sedan 1996-01-01. SOFTPRICE HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SOFTPRICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Ouvertyrv. 21, 245 42, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-257477.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SOFTPRICE HANDELSBOLAG har idag 916549-3488 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för SOFTPRICE HANDELSBOLAG

Konsultverksamhet avseende adb och administrativ kontorsverksamhet samt import och försäljning av utrustning och tillbehör inom angivna verksamhets- områden.

I SOFTPRICE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är LINDULF, EVA ANN-CHRISTIN som är född 1948 och har titeln Bolagsman, LINDULF, LENNART VILLY HANS som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .