HMCC Import Handelsbolag

Skåne län

Information

HMCC Import Handelsbolag är ett företag som finns i Staffanstorp. I HMCC Import Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ek, Lars Olof Magnus som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Lidén, Göran Erik Valdemar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Lidén, Lars Rolf Ingemar som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Linde, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Ljungborg, Lennart Johan Thomas som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Håkan Mikael som är född 1962 och har titeln BolagsmanNorsander, Carl-Fredrik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lennart Jörgen som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Trtanj, Toni som är född 1969 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med HMCC Import Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HMCC Import Handelsbolag på telefon 040-445531.

Mekanisk verkstadsrörelse samt import och handel av motorcyklar och motorcykeldelar.

Idag är HMCC Import Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

HMCC Import Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HMCC Import Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och HMCC Import Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HMCC Import Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

HMCC Import Handelsbolag har 916550-6677 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.