AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Staffanstorp och AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG ska trivas.

AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilreparation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250421.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG är LUNDSTRÖM, LARS GÖRAN som är född 1952 och har titeln Bolagsman, MATTSSON, LARS ERIK ALGOT som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

AUTOREPARATÖRERNA I STAFFANSTORP HANDELSBOLAG har 916761-7183 som sitt organisationsnummer.