PROMATEL HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Staffanstorp och PROMATEL HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och PROMATEL HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för PROMATEL HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

PROMATEL HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-03-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som PROMATEL HANDELSBOLAG ska trivas.

PROMATEL HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Telefonbearbetning, telefonförsäljning, marknads- undersökningsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROMATEL HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är PROMATEL HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med PROMATEL HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250060.

Firman tecknas ensam av -Christoffersson Persson, Marie B.

De som är på något sätt har med PROMATEL HANDELSBOLAG är Christoffersson Persson, Marie B som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Persson, Håkan Ivar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

PROMATEL HANDELSBOLAG har 916761-7605 som sitt organisationsnummer.