HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-03-15. Men sedan 1993-01-01 så har HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kerstis v. 15, 245 63, Hjärup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Staffanstorp arbetar för att företag som HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM. Det finns flera företag i Skåne län.

Försäljning av foto- och hobbyartiklar. foto- grafisk- och pedagogisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM och det är följande personer, Christensson, Hans-Erik Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Christensson, Ulla Christina som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Heijmink, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET SQUARE ARGENTUM är 916763-6803.