Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag

Skåne län

Information

Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-461188.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag har idag 969609-1603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Nilsson, Kjell Yngve Reinhold och Nilsson, Ulla Britta var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag

Ekonomisk rådgivning och service. Personförsäkring.

I Ekonomikonsult Yngve Nilsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Boel Ulrika som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Kjell Yngve Reinhold som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Ulla Britta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .