Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag

Skåne län

Information

Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-11-13. Men sedan 1998-01-01 så har Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Biblioteksg. 3 K, 245 31, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9620035.

Staffanstorp arbetar för att bolag som Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Distribution och försäljning av livsmedel.

Firmatecknare för Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag och det är följande personer, Törnqvist, Bertil Rickard Magnus som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Törnqvist, Karin Jessica Maria som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kakspecialisten Magnus Thörnqvist Handelsbolag är 969654-7166.