Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag

Skåne län

Information

Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-04-28. Men sedan 2002-10-17 så har Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Marsv. 6, 245 33, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-250804.

Staffanstorp arbetar för att företag som Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Musikframträdanden, komponering, arrangering.

Firmatecknare för Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag och det är följande personer, Holstein, Pierre John som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Bo-Inge Stefan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Rodrick, Gustav Peter Mattias som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Electric Fiddlers, Sweden Handelsbolag är 969659-1115.