Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Staffanstorp och Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-05-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag ska trivas.

Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-28. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-28.

Idag är Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-252705.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag är Medic, Ivan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Medic, Mona Annelie som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Staffanstorps Två Kockar Handelsbolag har 969677-9215 som sitt organisationsnummer.