DATELMO Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Staffanstorp och DATELMO Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DATELMO Handelsbolag är ett av dem. Statusen för DATELMO Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

DATELMO Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DATELMO Handelsbolag ska trivas.

DATELMO Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av mjuk- och hårdvara med datorer och servrar inom nätverk som konsult. elektronik såsom satellitmottagare, DVD-spelare, mobiltelefoner och projektorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DATELMO Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är DATELMO Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med DATELMO Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8951951.

Firman tecknas av Krstic, Tihomir ensam..

De som är på något sätt har med DATELMO Handelsbolag är Krstic, Ljubomir som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Krstic, Tihomir som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

DATELMO Handelsbolag har 969688-3918 som sitt organisationsnummer.