Visuellt Sverige Handelsbolag

Skåne län

Information

969694-3803 är organisationsnummer för bolaget Visuellt Sverige Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Visuellt Sverige Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Staffanstorp som är den kommunen som Visuellt Sverige Handelsbolag finns i.

Visuellt Sverige Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-06-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Visuellt Sverige Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Visuellt Sverige Handelsbolag är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Visuellt Sverige Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Visuellt Sverige Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-256536 eller genom brev på följande adress:
Mångården 5, 245 38, Staffanstorp

Försäljning och marknadsföring av produkter såsom datorer, datakomponenter med kringutrustning som audio och video. Sälja och marknadsföra dessa till konsumenter och företag. Hjälpa andra företag att sälja och marknadsföra produkter inom samma varugrupp.

Det finns olika personer som har en koppling med Visuellt Sverige Handelsbolag och det är Reutergard, Carolina Sara som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Reutergard, Ulf Andreé som är född 1976 och har titeln Bolagsman,