Solskönt Handelsbolag

Skåne län

Information

969696-8024 är organisationsnummer för företaget Solskönt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solskönt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Staffanstorp som är den kommunen som Solskönt Handelsbolag finns i.

Solskönt Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solskönt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Solskönt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Solskönt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Solskönt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9620035 eller genom brev på följande adress:
Biblioteksg. 3 K, 245 31, Staffanstorp

Solarium - drop in.

Det finns olika personer som har en koppling med Solskönt Handelsbolag och det är Törnqvist, Bertil Rickard Magnus som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Törnqvist, Karin Jessica Maria som är född 1975 och har titeln Bolagsman,