DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag

Skåne län

Information

DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag har haft sedan 2006-05-04. DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksv. 3, 245 34, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-258041.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag har idag 969716-6214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag

Service och reparationsarbeten fordon, släpvagnar, husvagnar och redskapsmakiner samt försäljning av ovanstående.

I DEKÅ Bil, Maskin service Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Måns Gustav David som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Rexgård, Nils Karl-Oskar som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .