Cross gardens Handelsbolag

Skåne län

Information

Växt- trädgårdsrelaterad handelsverksamhet i parti och minut. Utförande av hushållsnära tjänster samt import och export av växt- trädgårdsrelaterade produkter och närliggande produkter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cross gardens Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Staffanstorp så är Cross gardens Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2006-04-21 så skapades Cross gardens Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Cross gardens Handelsbolag har haft det sedan 2009-04-02.

Cross gardens Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

969718-4647 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Staffanstorp.

Just nu är Cross gardens Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Cross gardens Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 046-5404171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cross gardens Handelsbolag är Bergqwist, Lena Annika Marie som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Bergqwist, Thomas Mikael som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .