THORVALD PERSSON CTP

Skåne län

Information

370318-XXXX är organisationsnummer för bolaget THORVALD PERSSON CTP. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som THORVALD PERSSON CTP är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som THORVALD PERSSON CTP finns i.

THORVALD PERSSON CTP har varit registrerat sedan 1991-12-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för THORVALD PERSSON CTP så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

THORVALD PERSSON CTP är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för THORVALD PERSSON CTP är följande:

Vill ni komma i kontakt med THORVALD PERSSON CTP så kan ni göra det på telefon genom 046-258010 eller genom brev på följande adress:

Handel med samt produktion och marknadsföring av livsmedel. ekonomisk konsult. handel med produkter för bygg- och transportsektorn. handel med fastig- heter.

Det finns olika personer som har en koppling med THORVALD PERSSON CTP och det är Persson, Erik Thorvald som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,