Mi Olofsson. leg.psykoterapeut

Skåne län

Information

390605-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mi Olofsson. leg.psykoterapeut. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mi Olofsson. leg.psykoterapeut är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Mi Olofsson. leg.psykoterapeut finns i.

Mi Olofsson. leg.psykoterapeut har varit registrerat sedan 1995-11-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mi Olofsson. leg.psykoterapeut så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Mi Olofsson. leg.psykoterapeut är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Mi Olofsson. leg.psykoterapeut är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mi Olofsson. leg.psykoterapeut så kan ni göra det på telefon genom 046-254872 eller genom brev på följande adress:

Individualterapi, psykoanalytiskt inriktad. Parterapi, psykoanalytisk inriktad. Familjerådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mi Olofsson. leg.psykoterapeut och det är Olofsson, Mi Kerstin Ingegärd som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,