HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON

Skåne län

Information

400528-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON finns i.

HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON har varit registrerat sedan 1981-10-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med HÅRMODESALONGEN, BENGT LARSSON och det är LARSSON, BENGT GÖRAN som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,