LOCS Engineering

Skåne län

Information

420709-XXXX är organisationsnummer för företaget LOCS Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LOCS Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som LOCS Engineering finns i.

LOCS Engineering har varit registrerat sedan 2007-08-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för LOCS Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

LOCS Engineering är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för LOCS Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med LOCS Engineering så kan ni göra det på telefon genom 046-255297 eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet och snickeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LOCS Engineering och det är Schlyter, Lars Olof Christoffer som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,